27 Mar

Langrendsskiløberen Udkommer i juni 2016

El esquiador de fondo på dansk

 

Langrendsskiløberen

 

DSC00722

Lucas Ruiz (f. 1965) er fra Malaga, men har boet 20 år i Danmark. Han underviser i spansk og historie på Århus Akademi og er også tilknyttet Syddansk Universitet. Hans novellesamling ”Langrendsskiløberen” er forfatterens forsøg på at nå frem til en større bevidsthed om hvem han er efter de mange år som udlænding i Danmark. Den er ganske rammende blevet kaldt for autofiktion, i det den på poetisk og humoristisk vis giver de virkelige hændelser en fiktiv drejning. En indre rejse med mange interessante iagttagelser. Bogen udkom på spansk i 2014 med titlen “El esquiador de fondo”.

Udkommer i juni 2016. Mikroforlaget Apuleius Æsel (http://apuleius.dk/)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *